Radovan RSK Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 32 Lokacija : Prnjavor
| Naslov: Buldozer... Sub Avg 20, 2011 9:03 pm | |
| Buldozer - Lik I Dijelo [Boxset] (2006)Buldozer - Lik I Dijelo [Boxset] (2006)______________________________________ CD 1 (Pljuni Istini U Oci) CD 2 (Zabranjeno Plakatirati) CD 3 (Zivi Bili Pa Vidjeli) CD 4 (Izlog Jeftinih Slatkisa) CD 5 (Rok End Roul) CD 6 (Ako Ste Slobodni Veceras) CD 1 CD 6 (Ako Ste Slobodni Veceras) CD 2 CD 7 (Nevino Srce) CD 8 (Noc) CD 9 (Lik I Djelo (Promo CD+))______________________________________ 2006 - CD 01 (Pljuni Istini U Oci) Najpogodnije Mjesto Zivot, To Je Feferon Sto To Radis, Buldozeru Jedan Blues Gnjus Ljubav Na Prvi Krevet Yes My Baby, No
2006 - CD 02 (Zabranjeno Plakatirati) Ne Brini, Mama Dobro Jutro Madam Jovanovic Helga Jeste Li Vidjeli Djevojcice Doktore Pomozite
2006 - CD 03 (Zivi Bili Pa Vidjeli) Stari Druze Poljubac I Motori Jeftini Slatkisi Sava Monolog U Kaficu Sava Ii I Remember Chuck Berry Novo Vrijeme Zar Je Moguce Voznja Taxijem Monolog U Birou Stari Druze Ii Ovaj Krevet Je Sada Vas Krevet Na Bis Jeftini Slatkisi Ii
2006 - CD 04 (Izlog Jeftinih Slatkisa) Boogie Za Prijatelja Hvala Ti Za Krv Higijena Okrutni Bogovi Istoka Jeftini Slatkisi Novo Vrijeme Make Down Karlo Slovinjak Punk Zene I Muskarci
2006 - CD 05 (Rok End Roul) Sesnaest Godina Mlad I Vjecan Odmah Kazi Da Ja Imam Ritam Voli Me-Ne Voli Me Plesne Cipele
2006 - CD 06 (Ako Ste Slobodni Veceras) CD 1 Zene I Muskarci Ja Imam Ritam Voli Me, Ne Voli Me-Oktet Marjetice Yes My Baby, No Kako Osvojiti Clanove Buldozera Odmah Kazi Da Boogie Za Prijatelja Helga Disco Helga Neo-Art Helga Helga-Oberkrainer Duet Zivot, To Je Feferon-Oberkrainer Duet
2006 - CD 06 (Ako Ste Slobodni Veceras) CD 2 In Memoriam Blues Gnjus U Ime Naroda Novo Vrijeme Hey Joe-Crtomir I Hubert Another Freak In The Hall-Crtomir I Hubert Karlo Slovinjak Punk Franci Kokalj Vodimo Ljubav-Franci Kokalj Nirvana Plesne Cipele Koji Broj Gaca Nosi Buldozer Ko Jebe Buldozer
2006 - CD 07 (Nevino Srce) Slovenija Smrt Morisona Dzima Prljavi Muskarci Mrtvaci Nevino Srce Volio Sam Enu Slovenku Proljece Drugarice Vojnice Garcon De Yougoslavie
2006 - CD 08 (Noc) Za Uvod Vojno Lice Kdo Sem Jaz! Blues Napustenog Psa Ko Ob Tebi Lezim Divje Horde Usamljeni Jahac Ejaculatio Praecox Denarcke Stejem Zivotinjo Oh, Yeah! Noc
2006 - CD 09 (Lik I Djelo (Promo CD+)) Helga Blues Napustenog Psa Jeste Li Vidjeli Djevojcice Smrt Morisona Dzima Karlo Novo Vrijeme Blues Gnjus Slovenija Vojno Lice Odmah Kazi Da Slovinjak Punk Voli Me-Ne Voli Me Yes My Baby, No Sesnaest Godina Kdo Sem Jaz Zene I MuskarciDownload - Kod:
-
http://www.fileserve.com/file/xzWnYrv | |
|