Radovan RSK Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 32 Lokacija : Prnjavor
| Naslov: Josipa Lisac Sub Avg 20, 2011 9:01 pm | |
| Josipa Lisac - Antologija 8CD [Boxset] (1997)Josipa Lisac - Antologija 8CD [Boxset] (1997)___________________________________________ Vol. 01 (Best Of) Vol. 02 (Dnevnik Jedne Ljubavi) Vol. 03 (Gubec Beg) Vol. 04 (Josipa Lisac & B.P. - Made In USA) Vol. 05 (Hir,Hir,Hir - Lisica) Vol. 06 (Hocu Samo Tebe - Boginja) Vol. 07 (Live In Lap) Vol. 08 (Cestit Bozic)___________________________________________ Vol. 01 (Best Of) Voljeti, To Je Radost Sto Me Cini Sretnim Krenule Su Ladje Igra Valova U Mom Sjecanju Jos Te Cekam Zivot Moj Oluja Kapetane Moj I Tece, Tece, Vrijeme Dok Razmisljam O Nama Bez Tebe Na, Na, Na, Na Blijede Sjene Ja Bolujem Welcome My Friend Pismo Rusila Sam Mostove Od Sna
Vol. 02 (Dnevnik Jedne Ljubavi) O Jednoj Mladosti Srela Sam Se Sa Njim Sreca Po Prvi Put Placem Jedna Kratka Vjest Lezaj Od Suza Ne Prepoznajem Ga Vjerujem Ti Sve Kao Stranac
Vol. 03 (Gubec Beg) Uvertira Legenda O Dori Arlandovoj Mogaiceva Molba U Tahyjevom Taboru Janino Ludilo Ave Marija Pijanci Gupceva Zakletva Macu Finale Ljubavna Pjesma Balada O Nesretnoj Ljhubavi Bratska Zakletva Naricajka Nad Objesenima
Vol. 04 (Josipa Lisac & B.P. - Made In USA) Ljudi Nema Sunca Nesto Ti Si Sunce Mog Zivota Willie And Laura Mae Jones Jucer Intima Zar Ne Covek Sa Tisucu Mana Moj Smiijesni Decace Ti Si Genije Budi Dobar Opet Sam Slobodna Zivot Sa Njim Svako Zlo Nosi Nestog Dobrog Ne Stedi Se Bila Sam Zena Nasa Zvijezda Gubi Svoj Sjaj Carobna Moc Mjeseca Tko Zna Kog Vidis U Meni
Vol. 05 (Hir,Hir,Hir - Lisica) Pazi, Ostar Pas Rendez-Vous Sa Sotonom Magla Ne Budi Lud Mister Gaf Make Up Knock Down Hir, Hir, Hir U Mislima I Mama Mi Je Rekla To Karte Na Stol Mali Kljuc Od Zlata Postao Si Drugi Covjek Daj Mi Rijec Hazarder Divlji Brak Godisnjica Nocna Ptica Bedz Za Rock And Roll
Vol. 06 (Hocu Samo Tebe - Boginja) Ti Znas Vlak Bez Dolaska Hocu Da Te Pratim Svud Vjernost Veceras Hocu Samo Tebe Sve Vrti Se U Krug Da Li Sam Ti Rekla Da Te Volim Ides Sanjala Sam Boginja Jutro Danas Sam Luda Mozda Sam Se I Zaljubila Dobre Vibracije Nismo Mi Bez Cilja Lazes Da Si Moj Gdje Dunav Ljubi Nebi Ti Si K'o Led Kraljica Divljine
Vol. 07 (Live In Lap) O Jednoj Mladosti Hir, Hir, Hir Yesterday Stormy Weather Over The Rainbow Sreca Moondance Round Midnight Stand By Me Dok Razmisljam O Nama Lady Is A Tramp
Vol. 08 (Cestit Bozic) Kyrie Eleison Veseli Se, Mako Bozija U Se Vrijeme Godista Tiha Noc Tri Kralja Jahaju Narodi Nam Se Djetesce Ti Moje Drago Spavaj, Sinko Raduj Se, Narodi Svim Na ZemljiDownload - Kod:
-
http://www.fileserve.com/file/fEXwGmX | |
|