Radovan RSK Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 32 Lokacija : Prnjavor
| Naslov: Kad Je Rock Bio Mlad (Boxset) Sub Avg 20, 2011 9:00 pm | |
| Kad Je Rock Bio Mlad (Boxset)__________________________________________ CD 1 - Estrada Susrece Rock 'n' RollIvo Robic - Shake, Rattle And Roll Tercet Florida - Singing The Blues 4 M - Crna Vrata 4 M - Diana 4 M - The Great Pretender Marjana Derzaj - Samo Ti (Only You) Djordje Marjanovic - Zvizduk U Osam Gabi Novak - Mjesec Kao Igracka Dragan Tokovic - Kad Me Ljubis Lola Novakovic - Niko Kao Ti Emir Altic - Bezbroj Poljubaca Zdenka Vuckovic - Maj, Maj Djuza Stojiljkovic - Devojko Mala Duo Hani - Djevojcice Ivica Serfezi - Jukebox Zafir Hadzimanov I Abcd - Najubava Miki Jevremovic - Crazy Love Sasa Popaz - Lutanje Po Kisi Arsen Dedic - Zaplesi Twist Duo Dd - U Cemu Je Stvar 4 M - Mali Brown Bijele Strijele - Svi Trce Oko Sue (Run Around Sue) Bijele Strijele - The Wonderer 4 M - Platno, Boje, Kist I... Twist Ivanka Pavlovic I Iskre - Mala Sejla Problemi - Twist Na Ulici Tereza Kesovija - Vrijeme Je Za Twist Perica Stojancic - Vrt Ljubavi Ivo Robic - Sheila Miso Kovac - Ne Mogu Prestati Da Te Volim Matt Collins - Peggy Sue Bijele Strijele - Oprosti Sto Sam Opet Tu Boris Babarovic I Crveni Koralji - MastanjeCD 2 - Doba Elektricara (Instrumentalni Rock 1)Lotosi - Apasi (Apache) Bijele Strijele - Strijele Atomi - U Zanosu (Driftin') Crveni Koralji - Ponoc Je Prosla Kristali - Suncani Sjaj (Your Are My Sunshine) Sjene - Velika Kuca Siluete - Tema Silueta Mladi - Naftovod (Pipeline) Iskre - Seba (Sheba) Indexi - Sedam Velicanstvenih (Theme From Magnificent Seven) Ljubljanski Jazz Ansambl - Twist Medenog Cvijeta (Honeysuckle Rose) Elipse - Signal Eurovizije (Eurovision Signal Theme) Zlatni Decaci - Tema Iz Labudjeg Jezera Jutarnje Zvijezde - Ruza Iz San Antonija (San Antonio Rose) Dinamiti - Tema Za Bossa Novu Roboti - Nena Crveni Koralji - Perfidija (Perfidia) Magneti - Jahaci S Horizonta (Riders On The Sky) Chorusi - Nivram Ansambl Alfija Kabilja - Kutija Elektroni - Moovin'and Groovin' Srebrne Pruge - Zov Daljine Bijele Strijele - Divan Krajolik (Wonderful Land) Mladi - Mustang Iskre - Stalaktit (Stalactite) Atomi - Johnny Will Crveni Koralji - Niz Cestu Mladi - Bongo Blues Rtv Novi Sad - Moon Shot Decaci Sa Dunava - Kratak Revolver (Shotgun) Crveni Koralji - Tema Za Mlade Ljubavnike (Theme For The Young Lovers) Dioleni - Midnight Bijele Strijele - Ladjica (Lodka)CD 3 - Doba Elektricara (Instrumentalni Rock 2)Crveni Koralji - Napuljska Gitara Atomi - Sedam Dana Oko Vatre Bezimeni, Skopje - Shadoogie Bijele Strijele - Seci, Ne Trci (Walk, Don't Run) Ansambl Alfija Kabilja - Jutarnji Twist Sjene - Plinska Svetiljka Atomi - Zlatna Ulica Detlici - Take Five Indexi - Veceras U Gradu Mladih Iskre - Rock Za Dobro Jutro Ljubljanski Jazz Ansambl - Twist O Djecjem Konju Zlatni Decaci - Humoreska Mladi - Tema Iz Filma Kapetan Lesi Crveni Koralji - Najljepsi San Atomi - Zlatna Nausnica Indexi - Atlantis Roboti - Dolazak Robota Ansambl Alfija Kabilja - Orijentalni Twist Iskre - Zvoncici Jutarnje Zvijezde - Zajedno Elektroni - Zacarano More Crni Biseri - Tema Iz Filma A Summer Place Mladi - Vrati Se Crveni Koralji - Dani Radosti Tomazopani - Kon-Tiki Magneti - Zambezi Indexi - Nikada Elipse - Plaza Decaci S Dunava - Bossa Roo Detlici - Pretend Your Smile Atomi - Plava Zvijezda Crveni Koralji - Zvjezdana Noc Ted Stipka I Ansambl S.Mihaljinca - SjenaCD 4 - Doba Elektricara (Instrumentalni Rock 3)Uragani - Rockin't Ansambl Alfija Kabilja - Zagrebacki Twist Crveni Koralji - Golubovi Zlatni Decaci - Fox Oriental Srebrne Pruge - Delicado Kristali - Tema Za Duane Eddyja Crveni Koralji - 1861. Zlatni Decaci - Tema Iz Fausta Albatrosi - U Zanosu (Driftin') Crveni Koralji - Makedo Zlatni Decaci - Dunavski Valovi Atomi - Besame Mucho Crveni Koralji - Djoni Gitara (Johnny Guitar) Ansambl Alfija Kabilja - Madison Za Danijelu Tomazopani - Tema Sputnjika (Spotnock' S Theme) Zlatni Decaci - Sadko Zlatni Akordi - Marice Divojko Grupa 220 - Vecer Na Robleku Zlatni Decaci - Jovano Jovanke Delfini Zagreb - Kales Bre Andjo Roboti The Five Up - Okus Meda (Taste Of Honey) Montenegro Five - Soul Finger Delfini Split - Sedam Koraka Grupa Mi - Plesac (Jive Man) Kvintet Jozeta Privska - Blue Beat Mladi Levi - Ljubimo Soul Bezimeni Zagreb - Crossfire Bezimeni Zagreb - Revival Aspalathos Brass - Sjecanje Na Granadu Jura Padjen - Rastika Party Bambi Molesters - Bubble Bath Pippo Miletic - Ponoc Je ProslaCD 5 - Beat Goes On 1The Mladis - Mona (Ineed You Baby) Matt Collins - Money (That's What I Want) Boris Babarovic I Crveni Koralji - Pismo Zarko Dancuo - Trazim Djevojku (Mean Woman Blues) Boba Stefanovic I Zlatni Decaci) - Sam (Mr.Lonley) Uragani - Skoljka Elipse - Pogledaj Kroz Prozor (Look Through Any Window) Tomi Sovilj I Njegove Siluete - Vule Bule (Wooly Bully) Lado Leskovar - To Ni Zame Zadoscenje (I Can't Get No Satisfaction) 7 Mladih - Sloop John B. Siluete - Uhvati Vetar (Catch The Wind) Kameleoni - Sjaj Izgubljene Ljubavi Roboti - O, Jeee (I Ain't Gonna Eat My Heart Out Anymore) Mi - Gimme Some Lovin' Grupa 220 - Uvijek Kad Ostanem Sam Delfini - Najljepsa Kuca Na Prodaju (The Most Exlusive Residence For Sale) Bis-Bez - Dobroutro Ucenicke Mala (Good Morning Little Scoolgirl) Elektroni - Srna Crni Biseri - Dream Daltoni - Ruka Od Sna Bele Vrane - Na Vrhu Neboticnika Josipa Lisac - Zivim Samo Za Tebe Mladi Levi - Zaznamovan Alenka Pintaric I Zlatni Akordi - Sve Sam Pokusala Da Te Zavolim Korni Grupa - Ako Jednom Budes Sama Indexi - Plima Pro Arte - Nek Svira Ova Muzika Zeteoci - TminaCD 6 - Beat Goes On 2Zlatni Akordi - My Generation Roboti - Mramor, Kamen I Zeljezo (Marmor, Stein Und Eisen Bricht) Siluete - Tvoj Rodjendan (Sha La La La Lee) Tomi Sovilj I Njegove Siluete - Stoj Djoni (Joohnny B.Goode) Grupa 220 - Osmijeh Indexi - Pruzam Ruke Kameleoni - Dedicated To The One I Love Oliver Dragojevic I Batali - J'ai Enendu La Mer Delfini - Gloria Sanjalice - Bez Reci (Without Words) Delfini, Split - Beat Na Moru Dubrovacki Trubaduri - Luda Mladost Ivica Percl - 1966. Krunoslav Slabinac I Dinamiti - Crying Time Elipse - Le Telephone Uragani - Debora Bele Vrane - Presenecenja Crni Biseri - Nisam Vise Taj (Suddenly You Love Me) Josipa Lisac I Zlatni Akordi - Voljeti To Je Radost Novi Akordi - Zasto Places Sad Dzentlmeni - Slomljena Srca (Sea Of A Heartbreak) Biseri - Anuska Mladi Levi - Poljubi Me In Pojdi Alenka Pintaric I Mladi Levi - Vso Povsod Mi Je Lepo Mi - Hold On I'm Coming The Wheels Of Fire - Wind Cries Mary Korni Grupa - Djevojcice Mala Cicci - Ti Si Taj Mirko Bacic I Meteori - Cak Su I Losa Vremena Dobra (Even The Bad Times Are Good)Download: - Kod:
-
http://www.fileserve.com/file/79CBhMH | |
|