Radovan RSK Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 32 Lokacija : Prnjavor
| Naslov: Zlatne godine Sub Avg 20, 2011 8:58 pm | |
| Zlatne Godine 1-6 (Boxset)Zlatne Godine CD 1Ivo Robic - Golubovi Arsen Dedic - Djevojka Za Jedan Dan Drago Diklic - Jos Samo Veceras Gabi Novak - Zelim Malo Njeznosti I Ljubavi Miso Kovac - Tuzno Srce Moje Drago Mlinarec - Osmijeh Gresnici - Rijeka Snova 4m - Djevojcica I April Vice Vukov - Malena Josipa Lisac - Igra Valova U Mom Sjecanju Ivo Robic - Zbog Cega Te Volim Krunoslav Kico Slabinac - Plavusa Atomi - Zlatna Ulica Toni Leskovar - Servus Dragi Zagreb Moj Beti Jurkovic I Marko Novosel - Autobus Kalipso Gabi Novak - Gazi Dragi Srce Moje Ivica Serfezi - Ruze Su Crvene Ana Stefok - Dovidenja, Sretan Put Arsen Dedic - Pjevam Da Mi Prodje Vrijeme Zvonko Spisic - Bicikl Stjepan-Dzimi Stanic - Jutro Ce Promijeniti SveZlatne Godine CD 2Crveni Koralji - Mnogo Znacis Za Moj Zivot Draga Zvonimir Krkljus - Jedna Noc U Kostreni Dubrovacki Trubaduri - Jedan Dan Tereza Kesovija I Toni Kljakovic - Nima Splita Do Splita Ivica Serfezi - Suze Liju Plave Oci Gresnici - Mali Trg Gabi Novak - Krovovi Marko Novosel - Zbog Cega Te Volim Ivo Robic - Cemu Ti Stjepan-Dzimi Stanic - Prolazi Sve Boris Babarovic - Nemoj Reci Zbogom Arsen Dedic - Izmijenila Si Sve Zvonko Spisic - Tresnjevacka Balada Josipa Lisac - Sto Me Cini Sretnom Vice Vukov - Djevojcica I April Zdenka Vuckovic - Cvrcak I Mrav Atomi - Zlatna Nausnica Gabi Novak - Oci Arsen Dedic - Kuca Pored Mora Ivo Robic - Serenada OpatijiZlatne Godine CD 3Marko Novosel I Anica Zubovic - Maskare Zdenka Vuckovic - Kralj Pajaca Gabi Novak - Duga Je Duga Noc Ivica Serfezi - Ksimeroni Viki Glovacki - Stari Fijaker Boris Babarovic - Mirjana Zdenka Vuckovic - Gitara Romana Bijele Strijele - Ti Si Moje Proljece 4m - Bebel Gresnici - Ideja Crveni Koralji - Makedo Ivo Robic - Tiho Plove Moje Cecnje Miso Kovac - Sve Sto I Zivot Pruza Vice Vukov - Na Vanjkuseku Glava Zvonko Spisic - Gric Vu Srcu, Gric Vu Seni Stjepan-Dzimi Stanic - Moja Kobila Suzy Indeksi - Krivac Si Ti Josipa Lisac - Dok Razmisljam O Nama Vice Vukov - Bodulska BaladaZlatne Godine CD 4Dubrovacki Trubaduri - Marijana Ivica Serfezi - Iza Zelenog Zala Stjepan-Dzimi Stanic - Prsluk Pucam 4m I Bijele Strijele - Platno, Boje, Kist I Twist Marko Novosel - Ti, Rijeka I Ti Ivo Robic - Jesenska Ruza Krunoslav - Tuzna Je Anuska Boris Babarovic - Ne Pitajte Za Nju Zvonko Spisic - Suza Za Zagorske Brege Arsen Dedic - Okus Soli Gresnici - Hvala Ti Mama Gabi Novak I Marko Novosel - Veslaj Ivo Robic - Moje Plavo More Zdenka Vuckovic - Kucica U Cvijecu Gresnici - Jahac Na Dugi Gabi Novak - Malo Rijeci Treba Kad Se Voli Zvonko Spisic - Kockar Arsen Dedic - Prazna Obecanja Vice Vukov - Dalmatinska Elegija Gabi Novak - Kuca Za Ptice Drago Diklic - Opet Si PlakalaZlatne Godine CD 5Ivica Percl - Stari Pjer Ivo Robic - Sedamnaestogodicnjoj Vice Vukov - Ako Sada Odes Marko Novosel - Zagreb, Zagreb Arsen Dedic - Sve Sto Znas O Meni Josipa Lisac - Setamo Kroz Grad Gresnici - Susret Zdenka Vuckovic I Arsen Dedic - Makovi Ivica Serfezi - Ja Te Ljubim Marija 4m - Tvoj Glas Arsen Dedic - Sandra Gabi Novak - Ti Nisi Dosao Boris Babarovic - Pismo Bijele Strijele - Strijele Miro Ungar - Nocas Si Lijepa Ljubavi Indeksi - I Mi, I Nas Dvoje Zvonko Spisic - Zagrebacke Spancirancije Ana Stefok - Zelim Malo Njeznosti I Ljubavi Vice Vukov - Mirno Teku Rijeke Gabi Novak - Nada Indeksi - Da Sam Ja NetkoZlatne Godine CD 6Gabi Novak - Pamtim Samo Sretne Dane Krunoslav-Kico Slabinac - Poljubi Me Za Sretan Put Marko Novosel - Malena Dubrovacki Trubaduri - Kad Palme Njisu Grane Ivo Robic - Svjetla Moga Grada Gresnici - Pjesma Bez Rijeci Vice Vukov - Dobro Mi Dosel Prijatelj Zvonko Spisic - Milioner Stjepan-Dzimi Stanic - U Zdravom Tijelu Zdravi Duh Radek Brodarec - Na Sleme Crveni Koralji - Napuljska Gitara Gresnici - Dok Sam Bio Zelen I Mlad Josipa Lisac - Oluja Indeksi - Sanjam Gabi Novak - Ti Si Moja Obala Ana Stefok - Exodus Ivica Serfezi - Serenada Zagrebu Bojan Kodric - Bila Je Tako Lijepa Gabi Novak - Tebe Volim Drukcije Arsen Dedic - To Je Moj Svijet Vice Vukov - Bokeljska Noc:downloady: - Kod:
-
http://www.fileserve.com/file/eaVMGCf | |
|